Home 5 Wanda Willems

Vertrouwenspersoon ADM-Support

Wanda Willems

Mijn naam is Wanda Willems en ik ben extern vertrouwenspersoon van ADM-support. Tijdens mijn loopbaan heb ik zelf ervaren hoe het is om in een ongezonde werkomgeving te werken. Privé heb ik jarenlang samengeleefd met iemand die vast zat in een verslaving.

Door mijn eigen ervaringen, zowel zakelijk als privé, heb ik besloten om de opleiding vertrouwenspersoon te volgen en ben inmiddels LVV gecertificeerd VP-Ongewenste omgangsvormen en VP-Integriteit en heb veel ervaring met ADM-problematiek.

Vroeger werden vaak zaken als pesten, agressie, geweld, discriminatie en (seksuele) intimidatie onder het tapijt geveegd. Er was totaal geen aandacht voor deze Psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Gelukkig is dat inmiddels veranderd en is er binnen onze samenleving steeds meer aandacht voor. Het is essentieel dat mensen een veilige plek hebben waar ze hun gedachten, zorgen en gevoelens kunnen delen zonder angst en veroordeling.

Als vertrouwenspersoon wil ik graag voor iedereen een luisterend oor zijn zodat men zich vrij kan voelen om hun kwetsbaarheid te tonen en ik ondersteuning kan bieden die ze nodig hebben. Soms kan een simpel gesprek in vertrouwen al een enorme opluchting bieden en iemand helpen om weer verder te kunnen. Een open gesprek in een veilige omgeving is waar het meestal mee begint.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op via: 06-42807000 of vertrouwenspersoon@adm-support.nl  Ik heb geheimhoudingsplicht, dit betekent dat ik nooit zonder iemands toestemming een klacht met anderen zal bespreken.

“Grenzen zijn er niet om te verleggen maar om te bewaken.”

Neem contact met ons op

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?